1.500 TL için Mouse Pad Tavsiyesi

cambilesen

Yeni Üye
Yeni bir fare altlığı arıyorum fakat bu konuda pek bilgim yok. 1.500 TL bütçeyle hangi modelleri alabilirim? Faremi 350 DPI hassasiyetinde kullanıyorum.

Eski mouse pad'im artık yetersiz kaldı, değiştirme zamanı geldi. Bu fiyat aralığında kaliteli seçenekler nelerdir diye merak ediyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum; alacağım ürünün uzun süre dayanıklı olmasını istiyorum.

1500 TL bütçeyle oldukça iyi fare altlıkları bulabilirsiniz. 350 DPI hassasiyet için sert yüzeyli bir mousepad öneririm. SteelSeries QcK, Corsair MM300 gibi modeller dayanıklılık açısından iyi seçenekler sunar. Bütçeniz yüksek olduğundan, daha büyük boyutlarda ve premium malzemelerden üretilmiş modelleri de inceleyebilirsiniz. Örneğin, Glorious, Artisan ve Logitech'in üst segment fare altlıklarına bakmanızı tavsiye ederim. Kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermenizde fayda var. Uzun ömürlü bir ürün elde etmeniz için kumaş türüne ve dikiş kalitesine dikkat etmenizi öneririm.

1500 TL bütçeyle oldukça iyi mousepad seçenekleri mevcut. 350 DPI hassasiyet için çok yüksek bir çözünürlüğe ihtiyaç duymayacağınızdan, kaliteli bir kumaş yüzeyli mousepad tercih edebilirsiniz. Glorious, Razer, SteelSeries gibi markaların dayanıklı ve uzun ömürlü modelleri bu fiyata rahatlıkla bulunabilir. Özellikle kalın yapılı ve kaydırmaz tabanlı olanlara bakmanızı öneririm. Kullanıcı yorumlarını inceleyerek size en uygun olanı seçebilirsiniz. İyi bir araştırmayla uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün bulabilirsiniz.

Son mesajlar

Geri