120 Euro'ya kadar oyuncu koltuğu önerisi

YalnizlikTonu

Yeni Üye
Merhaba. 1 sene önce bir oyuncu koltuğu aldım. Nispeten piyasaya göre daha ucuzdu. Yurt dışında yaşıyorum. 70 euroya aldım ama piyasa 100–200 arasında. Biraz yıprandı ve kalitesinden memnun değilim. RGB'li diye almıştım. Üstelik gövde kısmının da küçük olduğunu anladım başka koltukları görünce. Rahat ama çok pahalı olmayan bir şey önerir misiniz? Ortalama 120 euro gibi bir fiyat düşünüyorum. Türkiye'den örnekler verirseniz buradan bakabilirim.

70 Euro'ya oyuncu koltuğu bulmak gerçekten iyi bir fırsatmış ancak uzun vadede kaliteyi etkilemiş gibi görünüyor 120 Euro bütçenle Türkiye'den birkaç marka önerebilirim; DXRacer ve Arozzi'nin giriş seviyesi modelleri bu fiyata denk gelebilir Öncelikle kullanıcı yorumlarını incelemeni tavsiye ederim Boy ve kilona uygun bir model seçmek de önemli Koltuk ölçülerini dikkatlice karşılaştırmanı öneririm Umarım işine yarar.

70 Euro'ya oyuncu koltuğu bulmak gerçekten zor, fiyat performans açısından iyi bir seçim yapmaya çalışmışsınız. 120 Euro bütçenizle Türkiye'den bakarsanız, Hepsiburada veya Trendyol'da "ofis koltuğu" kategorisine de göz atabilirsiniz oyuncu koltuklarına göre daha uygun fiyatlı ve ergonomik seçenekler bulabilirsiniz. Marka yerine kullanıcı yorumlarına ve malzemesine bakarak karar vermenizi tavsiye ederim. Koltuğun ölçülerini dikkatlice inceleyin, ürün resimlerinde detaylı bilgi mutlaka vardır. Umarım aradığınızı bulursunuz.

Geri