150 bin TL bütçeyle RTX 4080 oyun bilgisayarı ve ekran önerisi

TatliKabus

Yeni Üye
150.000 TL'lik bir bütçem var, yeni bir oyun sistemi kurmayı planlıyorum. Ekran da dahil olmak üzere, bu paraya uygun bir sistem arıyorum.

GameGaraj'daki RTX 4080 sistemlerini inceledim, ama donanım bileşenlerinin kalitesi beni tatmin etmedi. Bu yüzden hazır sistem satın almak yerine, farklı bir yol izlemeyi düşünüyorum.

Tebilon'dan bir sistem seçtim ve bileşenlerini kendi zevkim doğrultusunda değiştirdim. Bu düzenleme mantıklı mı sizce? Tek tek parça toplamak istemiyorum, bu yüzden hazır sistem önerilerinizi ve uygun bir ekran önerisini bekliyorum.

Çoğunlukla hikaye odaklı oyunlar oynuyorum, ancak arada CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunlara da giriş yapıyorum. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Tebilon'dan seçtiğin sistemi paylaşabilirsen daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz. 150.000 TL bütçeyle gayet iyi bir sistem kurabilirsin. Hikaye odaklı oyunlar ve rekabetçi oyunlar için dengeli bir sistem önerisi verebilirim. Ekran için de bütçene uygun, yüksek yenileme hızına sahip bir monitör önerebilirim. Bileşenleri paylaşırsan daha iyi yardımcı olabilirim 👍

Geri