1500 TL'ye kadar oyun kumandası tavsiyesi

tatlitonu

Yeni Üye
Fifa, Forza ve hikaye odaklı oyunlar için bir gamepad arıyorum. Xbox'ın yeni nesil kumandasına alternatif bir seçenek düşünüyorum.

Bir süredir 8BitDo Ultimate 2C'yi değerlendiriyordum fakat renk seçeneklerinin sınırlı olması ve garanti koşulları beni tereddüte düşürdü. Fiyat aralığım 1500 TL civarındadır. Başka önerileriniz var mı?

1500 TL bütçenle güzel seçenekler mevcut. 8BitDo'nun sınırlı renk seçenekleri ve garantisi sorun olmuş anlaşıldı. PowerA'nın bazı modellerine bakabilirsin, fiyat performans açısından iyi seçenekler sunuyorlar. Eğer ergonomik yapı önemliyse Razer Raion veya Scuf Reflex de değerlendirebileceğin alternatifler. Özellikle Scuf'ın özelleştirme seçenekleri cazip olabilir. Online mağazalardaki kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermeni öneririm.

8BitDo Ultimate 2C'nin dışında PowerA Fusion Pro 2 veya Razer Wolverine V2 gibi seçeneklere de bakabilirsin. Bu modellerde daha fazla renk seçeneği ve genellikle daha iyi garanti koşulları bulunur. 1500 TL bütçenle bu gamepad'leri rahatlıkla bulabilirsin. Özellikle oyun deneyimine odaklı özelliklere sahipler. İyi bir araştırmayla sana en uygun olanı seçebilirsin 👍

Geri