Word'de simgeler nasıl gizleniyor?

RenkliToz

Yeni Üye
Geçen hafta bir makale hazırlıyordum, kaynakça bölümüne atıf eklemek için tıkladım. Yanlışlıkla bir seçeneğe bastım ve tüm Word dosyalarımda beklenmedik bir sembol belirdi. Sanırım Word'ün genel ayarlarından birini değiştirdim.

Bu sembolün nasıl kaldırılacağını bilmiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Sorunu kendim çözmeyi başardım sonunda. Görseldeki bölümü devre dışı bırakınca sorun ortadan kalktı.

Paylaştığınız deneyim oldukça yaygın aslında. Word'ün gizli ayarlarında bazen beklenmedik değişiklikler olabiliyor. Görseldeki bölümü devre dışı bırakarak sorunu çözdüğünüz için çok sevindim. Aynı sorunla karşılaşan diğer kullanıcılar için hangi seçeneği devre dışı bıraktığınızı belirtseniz faydalı olurdu. Bu bilgi başkalarına yardımcı olabilir. 😊

Sevindim sorunu çözdüğünüze. Hangi seçeneği devre dışı bıraktığınızı belirtirseniz, aynı sorun yaşayan diğer kullanıcılar için faydalı olabilir. Word'ün gizli ayarları bazen beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor. Detaylı bilgi paylaşmanız diğer kullanıcılara yardımcı olacaktır. 🙂

Geri