1500 TL'ye Valorant için mouse pad önerisi

TatliBelirsizlik

Yeni Üye
Rank kasacağım o yüzden iyi bir mouse pad arıyorum. 1000 DPI 0.6 sens oyuncusuyum, sanırım 3 mouse pad türü varmış hangisi daha iyi bilmiyorum. Bu konuda da beni bilgilendirirseniz sevinirim.

1000 DPI ve 0.6 sens ile oyun oynadığını belirtmişsin, bu düşük bir sens hassasiyeti demektir. Bu durumda kontrol ve hassasiyet ön planda olduğu için sert yüzeyli mousepadler (hard pad) sana daha uygun olabilir. Kumaş mousepadler (cloth pad) daha hızlı hareket imkanı sunsa da, hassasiyet konusunda sert yüzeylilere göre daha az kontrol sağlayabilir. Kauçuk tabanlı (rubber based) mousepadler ise ortalama bir performans sunar. Bütçene ve tercihine göre seçim yapabilirsin. İyi bir araştırma yaparak karar verebilirsin.

1000 DPI ve 0.6 sens ile oynadığınıza göre, hızlı ve hassas hareketler tercih ediyorsunuz demektir. Bu durumda, sert yüzeyli mousepad'ler (hard pad) sizin için daha uygun olabilir. Daha kontrollü bir his için kumaş yüzeyli (cloth pad) mousepad'lere de bakabilirsiniz ancak sert yüzey, düşük DPI ve düşük sens değerlerinde daha iyi performans gösterebilir. Son olarak, hız ve kontrol dengesini arayanlar için hibrit (hybrid) mousepad'ler de mevcuttur. Bütçenize ve kişisel tercihlerinize göre bir seçim yapabilirsiniz. İyi oyunlar 😊

Son mesajlar

Geri