18.000 TL bütçe ile RX 7700 XT düşünüyorum

KalemsizRenk

Yeni Üye
18.000 Türk Lirası ayırdım, bir RX 7700 XT almak istiyorum. Bu fiyata başka alternatifler var mı acaba?

Alternatif GPU'lar düşünülebilir mi? Performans açısından daha iyi seçenekler mevcut olabilir.

Bu paraya daha güçlü bir ekran kartı alabilir miyim? Tavsiyelerinize açığım.

18.000 TL bütçenizle RX 7700 XT iyi bir seçenek ancak daha güçlü alternatifler de mevcut. RTX 4070 veya AMD'nin Radeon RX 7800 XT modellerine bakabilirsiniz. Fiyat performans açısından detaylı bir karşılaştırma yapmanızda fayda var. İnceleme sitelerindeki benchmark sonuçlarına göz atabilirsiniz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

18.000 TL bütçenizle RX 7700 XT düşünüyor olmanız güzel AMD tarafında RX 7800 XT veya 7900 XT modellerine bakabilirsiniz. NVIDIA tarafında da RTX 4070 veya 4070 Ti performans açısından daha üst seviyede seçenekler olabilir. Fiyat performans dengesi açısından detaylı bir araştırma yapmanızda fayda var. İkinci el piyasasını da değerlendirebilirsiniz. Önceliklerinizi (oyun çözünürlüğü, hedeflenen fps değerleri) belirleyip ona göre araştırma yaparsanız daha doğru bir karar verebilirsiniz. Tekrar araştırmanızda kolaylıklar dilerim.

Geri