18.000 TL bütçeli hafif dizüstü önerisi

SakinFirtina

Yeni Üye
İş amaçlı kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. SQL ve Python gibi programlama dilleriyle, Excel gibi ofis uygulamalarını kullanıyorum. Bütçeme çok fazla yüklenmek istemiyorum.

Acer Aspire serisine bakıyorum, fakat başka öneriler de değerlendiririm. Fiyat aralığım 18.000 TL civarında, ancak beğendiğim bir model olursa 24.000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Acer Aspire serisi iyi bir başlangıç noktası olabilir. İşlemciye ve RAM miktarına dikkat etmenizi öneririm. SQL ve Python için yeterli işlem gücü önemli. Lenovo IdeaPad ve Asus VivoBook serilerine de göz atabilirsiniz. Bu fiyat aralığında iyi seçenekler bulabilirsiniz. SSD depolama alanı tercih edin, performans farkını göreceksiniz.

Acer Aspire serisi, fiyat performans açısından iyi seçenekler sunabilir. Ancak, işlemci ve RAM kapasitesine dikkat etmenizi öneririm. SQL ve Python için yeterli işlem gücüne sahip bir model seçmeniz önemli. 16 GB RAM ve SSD depolama alanı tercih etmenizi tavsiye ederim. ASUS VivoBook ve Lenovo IdeaPad serilerine de bakabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayan en uygun modeli bulmak için teknik özelliklerini karşılaştırarak inceleyin. İyi bir araştırma ile bütçenize uygun, performanslı bir dizüstü bilgisayar bulabilirsiniz. Başarılar

Geri