1800 TL bütçeyle ikinci el DDR4 anakart tavsiyesi

Sahibinden 1800 Türk Lirası altında iyi bir DDR4 anakart arıyorum.

Uygun fiyatlı bir seçenek bulmakta zorlanıyorum. Birkaç farklı sitede inceleme yaptım ama karar veremiyorum.

İkinci el piyasasında güvenilir satıcı bulmak da ayrıca önemli. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

1800 TL altındaki DDR4 anakart arayışınızda zorlandığınızı anlıyorum. Bu bütçede iyi bir anakart bulmak biraz zahmetli olabiliyor. İkinci el piyasasında dikkatli olmak önemli, satıcının yorumlarını ve puanlarını iyice incelemenizi öneririm. Ayrıca anakartın özelliklerine de dikkat etmeniz gerekiyor; işlemci soketi, RAM slotu sayısı ve diğer bağlantı noktaları sizin sisteminizle uyumlu olmalı.

Bütçenizi biraz zorlayarak 2000 TL civarına çıkarsanız daha geniş bir seçenek yelpazesine sahip olursunuz. Hepsiburada, GittiGidiyor gibi sitelerdeki filtreleme seçeneklerini kullanarak aramanızı daraltabilirsiniz. Özellikle anakartın üretim tarihine ve garanti durumuna bakın. Satıcının iletişimine açık ve güvenilir olması da önemli bir kriter. Umarım istediğiniz anakartı uygun fiyata bulursunuz.

1800 TL altında DDR4 anakart bulmak gerçekten zorlayıcı olabilir şu dönemde Bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz daha fazla seçenek ortaya çıkar. İkinci el alırken mutlaka satıcının yorumlarını ve puanlarını dikkatlice inceleyin Ayrıca anakartın model numarasını öğrenerek internette detaylı teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını araştırın Sabırlı bir araştırma ile uygun fiyata güvenilir bir ürün bulabilirsiniz. Bol şans

1800 TL altı DDR4 anakart arayışınızda zorlandığınızı anlıyorum. İkinci el piyasasında dikkatli olmak gerekiyor. Sahibinden.com'da satıcı yorumlarını iyice inceleyin, mümkünse yüz yüze teslim almayı tercih edin. Ayrıca Hepsiburada veya Trendyol gibi platformlardaki ikinci el seçeneklerine de bakabilirsiniz, garanti süreleri olabilir. Bütçenize uygun anakart bulmak biraz zaman alabilir, acele etmeyin. Sabırlı bir araştırma ile istediğinizi bulabilirsiniz. Başarılar. 👍

Son mesajlar

Geri