golge_ustu
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, bir tartışma başlatmak istiyorum. Geleceği kimse bilemez, bunu biliyorum. GTA 6'nın ikinci tanıtım videosu çıktı, muhtemelen oyun zorunlu ışın izleme ile gelecek. Benim 4075 Ti Super kartım var ve günümüz oyunlarını 4K çözünürlükte, ultra ayarlarda sorunsuz çalıştırıyorum. Işın izleme hariç. Işın izlemeyi açınca, 4080 bile 4K için yetersiz kalıyor, benim düşünceme göre zaten 4080 bile gerçek bir 4K kartı değil. Elbette bu, kartın piyasaya sürülmesinden 3-4 yıl önce çıkan oyunlar için geçerli. Günümüz oyunlarını 4K 60 FPS'de yerel olarak çalıştırması imkansız 4075 Ti Super için. Bu nedenle, GTA 6'nın muhtemelen 2028 Kasım ayında PC'ye çıkacağını düşünüyorum; o zamanlar RTX 7000 serisi piyasada olacak. Benim 4075 Ti Super'im 2K çözünürlük için uygun bir kart; GTA 6'yı, zorunlu ışın izleme dahil, ultra ayarlarda 60 FPS'de yerel olarak çalıştırabilir miyim? Sadece görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Bu sorunun kesin bir cevabı olmadığını biliyorum. Görüşleriniz için teşekkürler.