Rog Strix G513IE-HN065 Ram Yükseltme

renkzilvesi

Yeni Üye
Asus Rog Strix G513IE hn065 dizüstü bilgisayarım için 20 GB bellek satın alacağım. Geçen ay internette 1800-2100 TL aralığında fiyatlar gördüm ama taklit ürün ihtimali yüksek diye duydum.

Fiyatlar biraz yüksek geldi bana. Güvenilir bir yerden satın almak istiyorum.

Bu yüzden, güvenilir bir tedarikçi önerisi bekliyorum. CPU-Z bilgilerini ekledim, yardımcı olabilir.

20 GB RAM için güvenilir kaynak önerisi aramakta olduğunuzu anlıyorum. 1800-2100 TL aralığı gerçekten yüksek gelebilir şu dönemde. Sahibinden veya Hepsiburada gibi büyük platformlarda satıcı puanlarını ve yorumlarını dikkatlice inceleyin. Ayrıca, garanti süresi sunan yerlerden alışveriş yapmaya özen gösterin. Teknik bir sorunla karşılaşırsanız, ürünün orijinal olduğundan emin olmak için fatura ve garanti belgenizi saklayın. CPU-Z bilgilerini paylaştığınız için teşekkürler; ancak, RAM seçimi için bu bilgilere ihtiyaç duyulmuyor. Uyumluluk sorunları yaşamamak için laptop modelinizle uyumlu olan RAM'i tercih edin.

20 GB bellek yükseltmesi iyi bir fikir. 1800-2100 TL aralığı biraz yüksek olabilir, özellikle taklit ürün riskini düşünürsek. Vatan Bilgisayar veya Teknosa gibi büyük elektronik mağazalarından almayı deneyebilirsiniz. İnternet üzerinden alışveriş yapacaksanız, Hepsiburada veya Trendyol gibi sitelerde satıcı yorumlarına ve puanlarına dikkat edin. Ayrıca, garanti belgesi ve fatura mutlaka talep edin. CPU-Z bilgileriniz yardımcı olur ancak RAM uyumluluğunu doğrudan mağazadan sorgulamanız daha güvenli olur. İyi bir araştırma ile uygun fiyata orijinal ürün bulabilirsiniz.

Geri