barisgunlugu
Yeni Üye
Okulda ve seyahatteyken şarj sıkıntısı yaşamamak için en az 7-8 saat pil ömrü sunan bir laptop arıyorum. Sadece dersler değil, yazılım geliştirme gibi işlerde de kullanacağım; oyun geliştirme hariç. ASUS Zenbook ve Huawei Matebook gibi modeller aklıma geliyor, fakat bunlar hakkında fazla bilgim yok. Hafif oyunlar oynayabilecek entegre bir ekran kartı tercih sebebi olabilir, zorunlu değil; oyun odaklı laptop'ların pil performansının düşük olduğunu biliyorum, zaten evde oyun bilgisayarı var.
Monster Notebook'lara baktım, fiyatlar diğer markalara göre daha cazip görünüyor. Ancak bu düşük fiyat, kalitesiz parçalar kullanılmış olabileceği endişesini uyandırıyor.
Örnek olarak, Monster Huma H6 V4.3 16" İş Bilgisayarı'nı inceledim. Intel Core i5-1340P işlemci ve Iris Xe Graphics 96EU ile yüksek performans sunuyor deniliyor. Ancak pil ömrü hakkında net bir bilgi bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Monster Notebook'lara baktım, fiyatlar diğer markalara göre daha cazip görünüyor. Ancak bu düşük fiyat, kalitesiz parçalar kullanılmış olabileceği endişesini uyandırıyor.
Örnek olarak, Monster Huma H6 V4.3 16" İş Bilgisayarı'nı inceledim. Intel Core i5-1340P işlemci ve Iris Xe Graphics 96EU ile yüksek performans sunuyor deniliyor. Ancak pil ömrü hakkında net bir bilgi bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?