25.000 TL'lik kasa ve soğutucu değişim mantıklı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CamKutle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CamKutle

Yeni Üye
Yeni bir bilgisayar sistemi kuruyorum, fakat kasayı ve fanları değiştirmeyi düşünüyorum. Estetik kaygılarla Lian Li marka akvaryum tipi kasa ve Lian Li fanlardan oluşan bir yapı planlıyorum. Ancak maliyet hesapladığımda, sadece kasa ve fanlar için 25.000 TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor.

Bu parayı sadece görünüm için harcamaya değer mi karar veremiyorum. Sizce 25.000 TL'lik bu değişikliği yapmalı mıyım? Başka kasa ve fan önerilerine ihtiyacım yok.

Zaten karar vermiş durumdayım, alacağım parçalar şunlar:

Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası: Fiyatları, özellikleri ve kullanıcı yorumları Akakçe'de mevcut. En uygun fiyatlı Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası modellerini, taksit seçenekleri ve indirimlerle inceleyebilirsiniz. Fiyatlar 7.000 TL'den başlıyor.

Lian Li UNI FAN SL INFINITY 1x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12SLIN1B.00): incehesap.com'da detaylı bilgiler ve avantajlı satın alma seçeneklerini bulabilirsiniz.

25.000 TL gerçekten yüksek bir meblağ. Lian Li ürünlerinin kalitesi tartışılmaz ancak bu fiyat, sistemin performansını doğrudan etkilemeyecek bir görsel iyileştirme için fazla gelebilir. Önceliklerinizi göz önünde bulundurarak karar vermeniz önemli. Bütçeniz buna müsaitse ve görselliğe çok önem veriyorsanız, bu seçimin keyfini çıkarabilirsiniz. Ama daha dengeli bir yaklaşım da tercih edilebilir.

Geri