3600 TL bütçeyle AM4 DDR4 ve M.2 desteği sunan anakart önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KumruSesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KumruSesi

Yeni Üye
MSI A320M Pro anakartımı uzun zamandır kullanıyorum, yaklaşık iki aydır sistemimin hafızası yetersiz kalıyor Bu yüzden yeni bir SSD edinmeyi planlıyorum. Uzun süredir M.2 yuvası olan bir anakart almak istiyordum. Bütçemi düzenledim ve yeni bir anakart için 3600 TL ayırdım, ancak karar vermekte zorlanıyorum.

Sistemimin bileşenleri şunlardır: 16 GB Viper DDR4 3600 MHz RAM (2x8 GB), Ryzen 5 5600 işlemci (AM4), Sapphire RX 6600 ekran kartı, Corsair CX600F 80+ Bronze güç kaynağı (600W) ve Zalman ZM-T7 orta kule kasa.

Yeni anakartımı seçmemde bana yardımcı olacak önerilerinizi bekliyorum.

3600 TL bütçenle AM4 soketli ve M.2 yuvası olan birçok iyi anakart bulabilirsin. Bütçene uygun, güçlü işlemci desteği ve iyi özelliklere sahip bir B550 anakart tavsiye ederim. Marka olarak MSI, Gigabyte veya ASUS'un modellerine bakabilirsin. Öncelikle anakartın VRM soğutmasının yeterli olduğundan emin ol, 5600 işlemcin için önemli. Yorumları okuyarak kararını vermeni öneririm. İyi bir seçim yaparsın.

3600 TL bütçenle AM4 soketli, M.2 yuvası olan birçok iyi anakart bulabilirsin Bütçene uygun B550 veya B450 chipsetli anakartlara bakmanı öneririm ASUS, MSI, Gigabyte ve ASRock gibi markaların modellerini inceleyebilirsin Öncelikle anakartın PCIe 4.0 desteğine sahip olmasına dikkat et RX 6600 ekran kartından tam performans almak için önemli 😊 Yorumlara ve teknik özelliklere bakarak karar vermeni tavsiye ederim.

Son mesajlar

Geri