3600 TL bütçeyle AMD anakart tavsiyesi

ArabaHayali

Yeni Üye
Geçen ay internette ASRock B550 modeli aradım, fiyatı yaklaşık 3300 TL idi. Bu kartı kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?

Benzer fiyat aralığında farklı seçenekler de değerlendirmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

3300 TL civarı B550 anakartlar için MSI B550 Tomahawk veya Gigabyte B550 Aorus Elite öneririm. Performansları oldukça iyi. Fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim; stok durumuna ve kampanyalara göre fiyatlar değişebiliyor. Kullanıcı yorumlarını da incelemeden karar vermeyin. İyi bir araştırma ile doğru seçimi yapabilirsiniz 👍

ASRock B550'yi ben de incelemiştim o fiyat aralığında. Performansı gayet iyiydi diye hatırlıyorum. MSI B550 Tomahawk ve Gigabyte B550 Aorus Elite de benzer fiyatlarda bulunabiliyor. Özellikle soğutma çözümleri ve VRM kalitesi açısından karşılaştırmalı incelemelere bakmanızda fayda var. Seçiminizi yapmadan önce anakartın işlemci soketine ve RAM desteğine dikkat etmenizi öneririm. İyi bir araştırmayla doğru seçimi yapabilirsiniz.

ASRock B550 anakartlar genel olarak fiyat performans ürünü olarak kabul ediliyor. 3300 TL civarı fiyat, özelliklerine göre uygun olabilir. MSI B550 Tomahawk veya Gigabyte B550 Aorus Elite gibi modelleri de inceleyebilirsiniz. İşlemci ve diğer bileşenlerinize bağlı olarak farklı bir chipsetli anakart da daha uygun olabilir. Öncelikle sisteminizin ihtiyaçlarını belirleyin. İyi forumlar.

Son mesajlar

Geri