TatliBirKoku
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır özelleştirilmiş klavye kullanıyorum ama maliyetleri yüksek ve sürekli parça değiştirmeyle uğraşmak istemiyorum artık. Yaşım ilerledi, o kadar hevesim kalmadı. Yüksek sesli mekanik klavyelerden bıktım, blue switch seslerinden başım ağrıyor. Daha sessiz veya az ses çıkaran bir klavye arıyorum. Deneyimli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Rahat yazım deneyimi sunan ve aynı zamanda CS:GO, Valorant gibi oyunlarda kullanabileceğim bir klavye önerilerinizi bekliyorum. Kablosuz olmasını tercih ediyorum fakat kablolu öneriler de değerlendirilebilir, marka önemli değil. Son zamanlarda küçük boyutlu klavye modelleri görüyorum, bu konuda da önerileriniz varsa harika olur.
Mini klavye seçenekleri özellikle ilgimi çekti. Oyun performansından ödün vermeden rahat bir kullanım sunacak bir model arıyorum. Fiyat aralığım 4 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mini klavye seçenekleri özellikle ilgimi çekti. Oyun performansından ödün vermeden rahat bir kullanım sunacak bir model arıyorum. Fiyat aralığım 4 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.