Hayalcik7
Yeni Üye
Geniş bir monitöre ihtiyacım var. Geçen ay internet kafede 21 inçlik 1080p ekranları denedim; görüntü kalitesi yetersizdi. Yayıncılık yapacağım, görsel açıdan tatmin edici FPS ve hikaye odaklı oyunlar oynayacağım, ayrıca mühendislik yazılımlarını rahatlıkla kullanabilmek için ekranı bölmek istiyorum. 180Hz ve üzeri, 2K veya 4K bir monitör arıyorum. 1080p öneriler de alabilirim, belki ilk izlenimim yanlıştır. (165Hz, 13 inçlik laptop kullanıyorum.) Bütçem 4000-8500 TL arasında, biraz aşması da sorun değil.
Birkaç ay önce yeni bir bilgisayar topladım, bu yüzden yüksek çözünürlüklü bir ekran arayışındayım. Oyunlar ve tasarım işleri için kullanacağım. Ekranın tepki süresi de önemli benim için.
Yüksek yenileme hızına sahip bir ekran, oyun performansımı önemli ölçüde artıracaktır. Bu yüzden bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
Birkaç ay önce yeni bir bilgisayar topladım, bu yüzden yüksek çözünürlüklü bir ekran arayışındayım. Oyunlar ve tasarım işleri için kullanacağım. Ekranın tepki süresi de önemli benim için.
Yüksek yenileme hızına sahip bir ekran, oyun performansımı önemli ölçüde artıracaktır. Bu yüzden bu konuda önerilerinizi bekliyorum.