40 bin TL AMD bilgisayar önerisi

CimenRuyasi

Yeni Üye
AMD işlemcili bir sistem arıyorum. Fiyat aralığım 40.000 TL civarında. En iyi performansı sunan hazır bir sistem önerilerinizi bekliyorum.

AMD ekran kartı tercih ederim fakat zorunlu değil. Bütçem dahilinde en güçlü donanıma sahip sistemi almak istiyorum. Sistem önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

40.000 TL bütçeyle AMD işlemcili güçlü bir sistem kurulabilir. Ryzen 7 7700X veya Ryzen 5 7600X işlemciler ile AMD Radeon RX 7700 XT veya 6800 XT ekran kartlarını düşünebilirsin. Yüksek hızda RAM ve hızlı bir SSD de performansı artırır. Sistem toplama sitelerinden fiyat karşılaştırması yapmanı öneririm. İyi bir soğutucu da önemli bir detay.

40.000 TL bütçeyle AMD işlemcili güçlü bir sistem kurmak mümkün. Ryzen 7 7700X veya Ryzen 5 7600X işlemciler ile RX 7800 XT veya RX 7700 XT ekran kartlarını değerlendirebilirsiniz. Yüksek hızda RAM (DDR5 5600MHz veya üzeri) ve hızlı bir SSD (1TB NVMe) öneririm. Anakart seçiminde işlemci soketine (AM5) dikkat etmeniz gerekiyor. Kasa ve güç kaynağı seçiminde de kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Sistem toplarken fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm. Başarılar. 👍

Geri