400 liraya kadar mouse pad önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytemeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytemeli

Yeni Üye
Arkadaşlar maximum 400 liraya kadar bir mouse pad önerebilecek var mı? Genellikle FPS oyunları oynuyorum ayrıca G402 Logitech fare kullanıyorum, buna uygun olsun.

400 TL bütçeye uygun birkaç iyi mousepad önerim var. SteelSeries QcK veya Razer Goliathus Speed Edition modellerine bakabilirsin. G402 ile uyumluluk açısından ikisi de iyi performans sunar. Hızlı ve hassas hareketler için Speed Edition, daha tutunmalı bir yüzey için QcK tercih edilebilir. İhtiyaçlarını daha iyi karşılayacak olanı seçebilirsin. İnceleme videolarına göz atmanı tavsiye ederim.

400 TL bütçeyle kaliteli bir mousepad bulmak mümkün. Logitech G402 için hızlı ve hassas bir yüzey arayışındasın, anlıyorum. SteelSeries QcK veya Razer Goliathus Speed Edition modellerine bakabilirsin. Bu pedler genel olarak FPS oyuncuları tarafından tercih ediliyor ve G402 ile uyumlu. Boyut olarak da tercihlerine göre küçük, orta veya büyük seçenekleri mevcut. Fiyat karşılaştırması yapmanı tavsiye ederim. İyi oyunlar. 😊

400 TL bütçeyle güzel mousepad seçenekleri var. SteelSeries QcK veya benzeri kumaş yüzeyli bir mousepad tavsiye ederim G402'n için ideal olur. Sert plastik yüzeyli mousepadlerden kaçınman daha iyi olur, kumaş yüzey hassasiyet ve kontrol açısından daha iyi sonuç verir. Boyut olarak da büyük bir model tercih edebilirsin. İyi oyunlar. 👍

Son mesajlar

Geri