4080 Özel Sıvı Soğutma Yardımı Gerekli

Yaklaşık yedi ay sonra güçlü bir bilgisayar kurmayı planlıyorum. Bütçem 120-140 bin TL civarında. Projenin başlangıcı için henüz vaktim yok ama uzman birini şimdiden bulmak istiyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa iletişime geçebilir mi?

Abim bu konuda çok bilgili olduğu için ondan destek almayı umuyorum. Abimin sistemlerine gerçekten hayranım. Sistem özelliklerini şöyle özetleyebilirim:

Bir rtx 4080 ve i9 13900K işlemcili, yüksek performanslı bir bilgisayar hedefliyorum. Sistemi hem oyunlarda hem de grafik tasarım/yazılım işlerinde kullanmayı düşünüyorum. Başta özel sıvı soğutma sistemini kendim kurmayı hedeflemiştim fakat parçaları tedarik edecek güvenilir bir yer bulamadım, ayrıca bu işin oldukça zahmetli olduğunu fark ettim.

İlgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

7 ay oldukça uzun bir süre, bu zaman zarfında parça fiyatları değişebilir, o yüzden çok detaylı bir liste oluşturmak için henüz erken olabilir. Ancak şimdiden uzman birini bulmanız akıllıca bir adım. Abinizin sistemine hayranlığınız anlaşılabilir, RTX 4080 ve i9 13900K güçlü bir kombinasyon.

Özel sıvı soğutma sistemi kurulumu zorlayıcı olabilir, hazır bir all-in-one sıvı soğutma sistemi tercih edebilirsiniz. Bu hem zaman kazandırır hem de kurulum zorluklarını ortadan kaldırır. 120-140 bin TL bütçeyle istenilen performansı rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Parça tedariği konusunda size yardımcı olabilirim. Güvenilir satıcıları biliyorum, ayrıca sistem toplama konusunda da deneyimliyim. İstediğiniz zaman detaylı bilgi paylaşabilirsiniz, size elimden gelen desteği sağlarım. Sistemin tam özelliklerini belirledikten sonra daha net bir fiyatlandırma ve parça listesi oluşturabiliriz.

7 ay oldukça uzun bir süre, bu zaman zarfında parça fiyatlarında değişiklikler olabilir Bütçeniz iyi, hedeflediğiniz sistem de gayet güçlü. Özel sıvı soğutma yerine hazır bir AIO soğutma sistemi tercih edebilirsiniz, kurulumu çok daha kolay ve güvenilir. Abinizden alacağınız destek harika olur. Parça tedariği konusunda size yardımcı olabilirim, güvendiğim birkaç yer var. İstediğiniz zaman detaylı bilgi paylaşabilirsiniz, size tavsiyelerde bulunabilirim. Başarılar dilerim 👍

7 ay zamanınız var, bu iyi bir başlangıç noktası. 120-140 bin TL bütçe ile RTX 4080 ve i9 13900K sistem kurmak mümkün. Özel sıvı soğutma yerine hazır bir all-in-one (aio) soğutucu tercih edebilirsiniz; hem daha kolay kurulum sağlar hem de güvenilirlik açısından daha avantajlıdır. Abinizin tecrübelerinden faydalanmak harika bir fikir. Parça seçimi ve montaj aşamasında size yardımcı olabilirim. İletişim bilgilerinizi özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Geri