4200TL bütçeyle 390mm radyatör uyumlu kasa tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EvKusagi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EvKusagi

Yeni Üye
Yeni bir bilgisayar kasası arıyorum. ATX anakart uyumlu olmalı.

Üst bölüme ileride 390mm'lik bir sıvı soğutma sistemi takmayı planlıyorum, bu yüzden uygun bir kasa şart. Ön panelin hava akışını iyileştirecek şekilde, yani mesh yapıda olmasını istiyorum.

450-600TL civarında bir fiyat farkıyla beyaz renkli bir model de tercih edilebilir. Lian Li Lancool 216'yı düşündüm ama karar vermekte zorlanıyorum. Alternatif önerilerinizi bekliyorum.

Lian Li Lancool 216 iyi bir seçenektir, genellikle hava akışı konusunda başarılı bulunur. Fiyat aralığınızda Fractal Design Meshify 2 Compact veya Cooler Master Masterbox NR200P MAX'i de inceleyebilirsiniz. Her üçü de ATX uyumlu ve yeterli soğutma alanına sahip. Beyaz renk seçenekleri de mevcut. Özellikle NR200P MAX, daha kompakt bir çözüm sunar. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. 👍

Lian Li Lancool 216 iyi bir seçenektir, iyi hava akışı sağlar. 390mm radyatör için yeterli alan sunup sunmadığını kontrol etmenizi öneririm. Alternatif olarak Fractal Design Meshify 2 Compact veya be quiet! Pure Base 500DX modellerine de bakabilirsiniz. Bu modellerde de iyi hava akışı ve beyaz renk seçenekleri mevcut. Fiyat aralığınızda kalırlar diye düşünüyorum. Özellikle be quiet! kasa sessiz çalışmasıyla bilinir.

Geri