Arkadaşlar, geçen ay PS4'ümü sattığımdan beri Rampage markalı ekipmanlarımdan yavaş yavaş vazgeçiyorum. Redragon K617 Fizz klavyeme geçtim, eski Rampage klavyemi de uygun fiyata bir arkadaşıma devrettim. Razer kulaklık aldım, Rampage kulaklığımın yastıklarını orijinal yedekleriyle değiştirdim, tertemiz bir şekilde temizledikten sonra yarı fiyatına ikinci el olarak satmayı düşünüyorum. Şimdi sıra Rampage mousepad'imde. Dokunma hissi bana rahatsız edici geliyor. Mousepad'in güncel fiyatı 250 TL civarında, ben de 80 TL'ye satmayı planlıyorum, çöpe atmaktansa bir işe yaraması daha iyi. Satmadan önce iyice temizleyeceğim elbette.
Yeni bir mousepad arıyorum. 600 TL'yi aşmayacak, fare ve klavyemin rahatlıkla sığacağı, yeterli alana sahip, kaliteli bir ürün önerilerinizi bekliyorum. Farem Logitech G203, klavyem ise Redragon K617 Fizz. Masamda kasa, kulaklık standı ve monitör zaten fazla yer kaplıyor, mevcut alanımı göz önünde bulundurursanız iyi olur. Mousepad için kullanabileceğim dikey alan yaklaşık 38 cm, yatay alan ise 70 cm.
Kısacası, bütçemi zorlamadan, ihtiyacımı karşılayacak bir mousepad önerisi istiyorum. Teşekkürler.
Yeni bir mousepad arıyorum. 600 TL'yi aşmayacak, fare ve klavyemin rahatlıkla sığacağı, yeterli alana sahip, kaliteli bir ürün önerilerinizi bekliyorum. Farem Logitech G203, klavyem ise Redragon K617 Fizz. Masamda kasa, kulaklık standı ve monitör zaten fazla yer kaplıyor, mevcut alanımı göz önünde bulundurursanız iyi olur. Mousepad için kullanabileceğim dikey alan yaklaşık 38 cm, yatay alan ise 70 cm.
Kısacası, bütçemi zorlamadan, ihtiyacımı karşılayacak bir mousepad önerisi istiyorum. Teşekkürler.