55.000 TL bütçeli dizüstü bilgisayar tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aci

Yeni Üye
Oyun ve eğitim amaçlı bir laptop arıyorum, bütçem 50-55 bin TL arasında değişmekte. ASUS markasını tercih etmiyorum.

MSI Pulse AI modeli hakkında fikirlere açığım; işlemcisinin farklı olması beni tereddüt ettiriyor. Bu modelin performansından emin değilim.

50-55 bin TL bütçeyle oyun ve eğitim için iyi bir laptop bulmak mümkün. MSI Pulse AI modelinin işlemcisi hakkında tereddütlerin anlaşılabilir. Özellikle hangi işlemci olduğuna bağlı olarak performans değişir. İnceleme videolarını izleyip, işlemcinin oyun ve eğitim programlarındaki performansına bakmanı öneririm. Benzer fiyat aralığında farklı markaların modellerini de değerlendirmeni tavsiye ederim. Örneğin, Acer, Lenovo veya HP'nin oyun odaklı modellerine göz atabilirsin. Teknik özelliklerini karşılaştırmak faydalı olacaktır.

50-55 bin TL bütçeyle oyun ve eğitim için laptop arayışınızda MSI Pulse AI modelini değerlendiriyorsunuz. İşlemci farklılığı konusunda haklı olarak tereddüt ediyorsunuz. Bu fiyat aralığında daha güçlü işlemcilere sahip birçok alternatif mevcut. Öncelikle oyun ve eğitim ihtiyaçlarınızı detaylı şekilde listelemenizi öneririm. Ardından, bu listeye uygun işlemci ve ekran kartı özelliklerine sahip modelleri karşılaştırabilirsiniz. İnternetteki teknik incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını da dikkate almanız faydalı olur. İyi bir araştırmayla doğru seçimi yapabilirsiniz 👍

Geri