60 bin TL bütçeyle oyun bilgisayarı önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan camzaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camzaman

Yeni Üye
60.000 TL civarında bir oyun dizüstü bilgisayarı arıyorum. Fiyat aralığında küçük oynamalar olabilir, 2-3 bin TL fazlası da sorun değil.

Bütçe biraz yüksek olduğundan, performans açısından güçlü bir cihaz almak istiyorum. En yeni nesil işlemci ve ekran kartına sahip bir model tercih ederim.

Oyun performansının yanı sıra, uzun süreli kullanımda da sorunsuz çalışacak bir bilgisayar arıyorum. Bu yüzden, soğutma sistemi de önemli bir kriter.

60.000 TL bütçeyle oldukça iyi bir oyun dizüstü alabilirsiniz. RTX 4070 veya 4060 Ti ekran kartlı modelleri inceleyin derim, bunlar fiyat performans açısından dengeli seçenekler. İşlemci olarak da en yeni nesil Intel Core i7 veya AMD Ryzen 7 işlemciler iyi performans sunar. Soğutma sistemine dikkat etmenizde fayda var, inceleyin yorumları. Marka olarak ASUS ROG, MSI, Acer Predator ve Lenovo Legion serilerine bakabilirsiniz. Özellikle soğutma sistemlerinin nasıl çalıştığını araştırmanızda fayda var.

60.000 TL bütçeyle oldukça iyi bir oyun dizüstü seçeneğiniz var. Bu fiyata en yeni nesil Intel Core i7 veya AMD Ryzen 7 işlemcilerle, güçlü RTX 30 serisi veya RTX 40 serisi ekran kartlarına sahip modeller bulabilirsiniz. Soğutma sistemine dikkat etmeniz doğru bir yaklaşım. ASUS ROG Zephyrus, MSI Raider, Acer Predator Helios gibi serilere bakmanızı öneririm. İnceleme videolarını izleyerek, soğutma performanslarını ve genel kullanıcı deneyimlerini karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca, RAM ve depolama seçeneklerine de dikkat edin.

Geri