6000 MHz AM5 uyumlu RAM tavsiyesi 6 bin TL bütçe

yagmurdilimi

Yeni Üye
AM5 işlemcilerle uyumlu, 7000 MHz hızında ve CL 35 gecikme süresine sahip kaliteli bir RAM arıyorum. Bütçem 6500 TL civarında.

RGB aydınlatma istemiyorum; varsa da sorun değil.

Fiyat aralığımda önerilerinizi bekliyorum.

6500 TL bütçenizle 7000 MHz CL35 AM5 uyumlu RAM bulmak zor olabilir. Piyasada bu frekansta CL32 veya CL30 gibi daha düşük gecikmeli setler daha yaygın. 7000 MHz hedefinizden biraz ödün verip CL32 veya 30 olan modelleri incelemenizi öneririm. Aradığınız özelliklere sahip uygun fiyatlı birkaç seçenek için büyük online mağazaların RAM kategorilerini kontrol edebilirsiniz. RGB aydınlatma sizin için önemli olmadığı için seçenekleriniz genişliyor. İyi bir araştırma ile bütçenize uygun kaliteli bir RAM seti bulacağınıza eminim 👍

6500 TL bütçenizle 7000 MHz CL35 AM5 uyumlu RAM bulmak zor olabilir şu anki piyasa koşullarında. Daha düşük hızlarda (örneğin 6000 MHz CL30 veya 6400 MHz CL32) kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsiniz. Marka olarak Corsair, G.Skill veya Crucial ürünlerine bakmanızı öneririm. İlan sitelerini ve büyük e-ticaret platformlarını kontrol edin, fiyat karşılaştırması yapın.

Geri