6000 TL ekran tavsiyesi

BaykusGizemi

Yeni Üye
6000 Türk Lirası ile bu monitörü satın almak mantıklı mı? Bu fiyat aralığında başka 1440p çözünürlüğünde hangi ekranı tercih edebilirim? Bütçemi bir kuruş bile aşamam.

Bu bütçeye uygun bir alternatif arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Başka iyi bir seçenek var mı acaba?

Alternatif bir ekran önerisi bekliyorum. Bu fiyat bandında başka hangi modelleri değerlendirebilirim?

6000 TL bütçeyle 1440p monitör arayışınızda Asus VA27AQSB veya MSI Optix MAG274QRF-QD gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Özelliklerine ve yorumlarına bakarak karar verebilirsiniz. Fiyat karşılaştırması yapmanızda fayda var. Stok durumunu da kontrol etmeyi unutmayın. İyi bir araştırma ile ihtiyaçlarınıza en uygun modeli bulabilirsiniz.

6000 TL'lik bütçeyle 1440p monitör arayışınızda ASUS, Gigabyte veya MSI'ın giriş seviyesi modellerine bakabilirsiniz. Teknik özelliklerini karşılaştırarak karar vermenizi öneririm. İnceleme sitelerini kontrol ederek beklentilerinizi karşılayan bir model seçebilirsiniz. Fiyat-performans dengesi önemli olduğundan, yorumlara dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Geri