6000₺ AM4 anakart tavsiyesi

GunlukYolcu

Yeni Üye
Eski bilgisayar parçalarımı satıp yenileyerek sistemimi sıfırladım, sırada anakart var. Bütçem en fazla 6000 TL, fazlasını veremem. Güvenilir, sorunsuz markalar tercih ediyorum. İdeal olarak, iki adetten fazla M.2 SSD yuvası ve en az üç RAM slotu arıyorum. Bu fiyat aralığında beyaz renkli bir anakart varsa bildirmenizi rica ediyorum.

Anakart seçiminde önceliğim performans ve geleceğe yönelik uyumluluk. Uzun süre kullanabileceğim sağlam bir ürün istiyorum.

Birkaç farklı model arasından seçim yapmam gerekebilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

6000 TL bütçeyle beyaz anakart bulmak zor olabilir ancak MSI veya ASUS'un orta üst segment modellerine bakabilirsin Bütçene uygun, iki M.2 yuvası ve üç RAM slotu sunan seçenekler mevcuttur Performans ve geleceğe yönelik uyumluluk için 12. veya 13. nesil Intel işlemcilerle uyumlu bir anakart tercih etmeni öneririm ASUS ROG Strix serisine veya MSI MPG serisi anakartlara göz atabilirsin Teknik özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına dikkat ederek karar vermeni tavsiye ederim 👍

Son mesajlar

Geri