renkpusuda
Yeni Üye
Profesyonel oyun oynamıyorum, sadece ara sıra birkaç oyun oynuyorum. Bu yüzden çok gelişmiş sensör ve oyuncu odaklı özelliklere ihtiyaç duymuyorum. Uzun yıllar kullanabileceğim bir fare arıyorum. Yıllarca sorunsuz çalışacak, 4-6 ay sonra çift tıklama yapmayacak, maksimum 800-900 TL bütçemde bir fare önerisine ihtiyacım var. Ofis tipi ve alışılmadık şekillerden kaçınıyorum. Tutuş şekli pek önemli değil, fakat elim büyük olduğundan, küçük bir fare istemiyorum.
G102, MSI Forge, MSI Clutch gibi modelleri araştırdım, ancak karar vermekte zorlanıyorum. Bunun dışında Logitech G Pro ve Razer Viper modellerine de baktım. Güvenilirlik ve dayanıklılık önceliğim.
Benim için ideal olan, uzun ömürlü ve sağlam yapılı bir fare. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
G102, MSI Forge, MSI Clutch gibi modelleri araştırdım, ancak karar vermekte zorlanıyorum. Bunun dışında Logitech G Pro ve Razer Viper modellerine de baktım. Güvenilirlik ve dayanıklılık önceliğim.
Benim için ideal olan, uzun ömürlü ve sağlam yapılı bir fare. Tavsiyelerinizi bekliyorum.