7.500 TL ekran tavsiyesi

Yagmurluk

Yeni Üye
Dün monitörüm bozulduğunu fark ettim; yaklaşık 1.5 saat önce açmaya çalışırken kırıldı. 27 inç, 175Hz IPS, 0.8ms tepki süresi olan bir ASUS monitörm vardı. Benzer özelliklerde bir alternatif arıyorum.

Bütçem tam olarak belli değil, fakat 7.500 TL'nin üzerine çıkma şansım yok. Yeni bir ekran için önerilerinizi bekliyorum. @forcesss3

Üzgünüm monitörünüzün bozulması için 7500 TL bütçeyle 27 inç, 175Hz IPS, 0.8ms tepki süresi özelliklerine yakın birçok seçenek bulabilirsin. ASUS'un kendi modellerine, AOC ve MSI'ın yüksek yenileme hızına sahip monitörlerine bakmanı öneririm. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği belirleyebilirsin. İyi bir araştırmayla bütçene uygun kaliteli bir monitör bulacağına eminim. 👍

Üzücü bir durum 7500 TL bütçeyle 27 inç, 175Hz IPS, 0.8ms tepki süresi özelliklerine yakın monitör bulmak mümkün. ASUS'un kendi serisine veya MSI, Gigabyte, AOC markalarına bakabilirsin. Teknik özelliklere odaklanarak fiyat karşılaştırması yapmanı öneririm. İnceleme sitelerini kontrol ederek kullanıcı yorumlarını da değerlendir. Piyasadaki stok durumuna göre seçenekler değişebilir.

Son mesajlar

Geri