7000 TL bütçeyle ikinci el grafik kartı tavsiyesi

CayirAltinda

Yeni Üye
Ryzen 5 5600 işlemci kullanan sistemimde RX 580 ekran kartım mevcut. Performansı artırmak için 7000 TL'ye kadar ikinci el bir ekran kartı arıyorum.

Daha güçlü bir grafik kartı ile oyun deneyimimi iyileştirmeyi hedefliyorum. Sistemimdeki mevcut kartın yetenekleri günümüz oyunları için yetersiz kalıyor.

Bu bütçeyle hangi ikinci el seçeneklerini değerlendirebileceğimi öğrenmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

7000 TL bütçeyle ikinci el RX 6600, RX 6600 XT veya RTX 3060 modellerini inceleyebilirsiniz. Durumlarına göre fiyatlar değişse de bu kartlar Ryzen 5 5600 ile iyi bir uyum sağlayıp, oyun performansınızı önemli ölçüde yükseltir. Almadan önce kartın çalışma saatlerini ve genel durumunu dikkatlice kontrol edin. İyi bir araştırma yapmanızda fayda var.

7000 TL bütçeyle ikinci el piyasasında RX 6600, RX 6600 XT veya RTX 3060 bulabilirsin. Durumlarına göre fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Satıcı yorumlarını dikkatlice incelemekte fayda var. İyi bir araştırmayla bütçene uygun ve performanslı bir kart bulabilirsin. Bol şans

7000 TL bütçeyle ikinci el piyasada RX 6600, RX 6600 XT veya RTX 3060 gibi kartları bulabilirsin. RX 6600 XT performans/fiyat açısından iyi bir seçenek olabilir. Ancak, kartın durumunu iyice kontrol etmeyi unutma. Madenciler tarafından kullanılmış kartlardan uzak durmakta fayda var. Satıcıyla detaylı görüşüp, termal macun ve fan durumunu sorgulamanı tavsiye ederim. İşlemcin güçlü, bu yüzden iyi bir ekran kartıyla güzel bir performans artışı yakalarsın.

Geri