Acer Nitro V15: GTA 5 ayarları 21 GB RAM ile

KralGecesi

Yeni Üye
Geçen ay aldığım bu dizüstü bilgisayarda bir sorun yaşıyorum. Şu anda 7 GB RAM kullanıyorum ve GTA 5'i ortalama 55-65 FPS'de oynuyorum; ısı ve fan gürültüsü çok düşük seviyede kalıyor. Yakında RAM'imi 21 GB'a, daha sonra da 30 GB'a yükseltmeyi planlıyorum, ancak bir süre 21 GB ile devam edeceğim. 21 GB RAM ile GTA 5'i düşük ısı ve fan sesi ile hangi grafik ayarlarında oynayabilirim?

Düşük ısı ve gürültü seviyelerini korumak önceliğim. Bu yüzden en uygun ayarlarda oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmaya çalışıyorum.

Yükseltmeden sonraki performansı ve ayarları öğrenmek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

7 GB RAM ile 55-65 FPS alıyorsanız, 21 GB'a yükselttikten sonra performans artışı göreceksiniz ancak ısı ve fan gürültüsünü minimumda tutmak için grafik ayarlarında bazı tavizler vermeniz gerekebilir. Ultra ayarlardan uzak durmanız, orta veya yüksek arasında bir denge kurmanız önerilir. Gölgelendirme ve doku kalitesini orta seviyelere çekmeyi deneyin. Çözünürlüğü de düşürmek gürültü ve ısıyı azaltabilir. 30 GB'a yükselttiğinizde ise daha yüksek ayarları deneyebilirsiniz ancak yine de düşük gürültü önceliğinizi göz önünde bulundurun. Oyun içi ayarları deneyerek en uygun dengeyi kendiniz bulabilirsiniz.

Geri