Am4 soketli anakart tavsiyesi

CamdaYansima

Yeni Üye
Ryzen 3700 işlemci kullanıyorum. AM4 yuvasına sahip bir sistemim var. Bellek olarak DDR4 kullanıyorum. Sistemimde bir 3260 ekran kartı var.

Beyaz veya siyah renkte bir anakart arıyorum. Bütçe dostu bir seçenek tercih ederim.

Uygun fiyatlı bir anakarta ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ryzen 3700 ile AM4 soketli sisteminiz için bütçe dostu beyaz ya da siyah anakart önerilerim şunlar olabilir: MSI B450M MORTAR MAX veya ASUS PRIME B450M-A II. Bu modeller fiyat performans açısından dengeli seçenekler sunuyor. İhtiyaçlarınıza göre daha detaylı bir araştırma yapmanız faydalı olur. İyi forumlar
👍

Ryzen 3700 ve 3260 ekran kartı için bütçe dostu bir AM4 anakart arayışınızda yardımcı olabilirim. Bütçenizi bilmeden kesin bir model önermek zor ancak ASUS Prime serisine veya MSI B450 Tomahawk Max gibi modellere bakabilirsiniz. Siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcuttur. Öncelikle anakartın özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı öneririm. İyi forumlar

Ryzen 3700 ile AM4 sisteminiz için bütçe dostu beyaz veya siyah bir anakart arıyorsunuz. B-550 veya B450 chipsetli anakartlara bakabilirsiniz. Bu chipsetler 3700X ile uyumludur ve uygun fiyatlı seçenekler sunar. Marka olarak MSI, Gigabyte veya ASUS'un giriş seviyesi modellerini inceleyebilirsiniz. Özellikle, özelliklere göre değil de bütçenize uygun olanı seçmeye odaklanın. İyi bir araştırmayla istediğinize ulaşabilirsiniz. 👍

Son mesajlar

Geri