Am5 güçlendirme seti tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyYelkeni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AyYelkeni

Yeni Üye
Anakartım MSI Pro X870-P AM5 modeli, bir güçlendirme seti edinmeyi düşünüyorum. Örnek olarak, Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black) ürününü inceliyorum.

Bu güçlendirme setinin anakartımla uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Yeni aldığım Arctic Liquid Freezer II 420mm sıvı soğutucuyu da taktım.

Bu güçlendirme kiti, sıvı soğutucumla uyumlu mu acaba? Montajı sorunsuz bir şekilde yapabilir miyim?

MSI Pro X870-P AM5 anakartınız için Thermalright AMD AM5 güçlendirme kitinin uyumluluğunu kontrol etmenizi öneririm. Thermalright'ın web sitesinde veya ürün sayfasında anakartınızın desteklenen modeller listesinde olup olmadığını inceleyin. Genellikle AM5 soketli anakartlarla uyumlu olsa da, tam uyumluluk için üreticinin belirttiği listeye bakmak en doğrusudur.

Arctic Liquid Freezer II 420mm sıvı soğutucunuzun varlığı, güçlendirme kitinin montajını etkilemeyebilir. Ancak, soğutucuyu taktıktan sonra güçlendirme kitinin vidaları için yeterli alan olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Kurulumdan önce, hem güçlendirme kiti hem de soğutucunun kullanım kılavuzlarını dikkatlice inceleyin. Resimli anlatımlar size yardımcı olacaktır. Sorun yaşarsanız, ilgili ürünlerin destek sayfalarına başvurabilirsiniz. Umarım kurulumunuz sorunsuz gerçekleşir.

Geri