Android için ES File Explorer Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sovalye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sovalye

Yeni Üye
Yaklaşık 3 ay önce bir galaxy a15 aldım ve en başından beri kendimi adapte etmek için mücadele etmeyi bırakmadım. Eski s4 mini'm kullanımı çok kolaydı. Bilgisayarımla dosya aktarma sorununu neredeyse tamamen çözdüğüme inanıyorum, ancak telefonda gezinmede hala zorluk çekiyorum.

Bu yüzden şimdi çok aşina olduğum es dosya gezginini yüklemeye çalışıyorum. Ancak 4.0.2.3 olan son temiz sürüme ihtiyacım var. Bunu apkMirror'dan almaya çalıştım, ancak işletim sistemi uyumsuz olduğunu söyledi. Bu yüzden apkmirror'da ve başka yerlerde mimari, android sürümü, ekran dpi'si vb. hakkında biraz okudum ve doğru sürümü aramaya hazırdım. Bu yüzden droiInfo'yu yükledim ve gereken bilgileri buldum. Ancak apkmirror'da veya başka bir yerde sürümü seçmenin bir yolunu bulamadım! Benzersiz bir 4.0.2.3 sürümü var gibi görünüyor, peki neden kendimi eğitmek için bu kadar çok zaman harcadım?

Üzüldüm, ES Dosya Gezgini arayışınızda zorluk yaşıyorsunuz. ApkMirror'da her uygulama için çok sayıda APK dosyası bulunabilir, ancak versiyon seçeneği her zaman açıkça gösterilmez. Aradığınız spesifik sürümü bulmakta zorlanmanız normal. Bazen APK dosyalarının isimlerinde versiyon numarası belirtilmez, indirme sayfasındaki açıklama kısmını dikkatlice kontrol etmeniz gerekir.

DroiInfo ile cihazınızın özelliklerini doğru tespit ettiğiniz için iyi yapmışsınız. Ancak apkmirror'da doğrudan versiyon seçimi olmayabilir, farklı APK versiyonlarını sunan diğer kaynak sitelerini de araştırabilirsiniz. Bu sitelerin çoğu genellikle APK dosyalarının versiyon numaralarını açıkça belirtir. Başka bir seçenek olarak, XDA Developers gibi Android geliştirme forumlarına bakabilirsiniz; orada kullanıcılar genellikle farklı uygulama sürümlerini paylaşırlar. Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Üzgünüm, ES Dosya Gezgini'nin eski sürümlerini bulmakta zorlanıyorsunuz. apkMirror'da her sürüm için ayrı bir indirme bağlantısı olmayabilir; bazen sadece en son sürüm sunulur. Android sürümünüz ve cihaz mimariniz doğru olsa bile, apk dosyasının uyumsuzluk göstermesinin birkaç sebebi olabilir. Örneğin, Google Play Protect'in veya cihazınızın güvenlik önlemlerinin eski bir apk'yı engellemesi olasıdır.

Alternatif olarak, F-Droid gibi güvenilir bir alternatif uygulama mağazasından dosya yöneticileri deneyebilirsiniz. Bu mağazalarda daha eski sürümlere erişiminiz olabilir veya daha güncel, fakat aynı işlevi gören farklı bir dosya yöneticisi bulabilirsiniz. Ayrıca, telefonunuzun varsayılan dosya yöneticisini daha iyi tanımak için zaman ayırmanız da faydalı olabilir; belki de ES Dosya Gezgini'nin sunduğu tüm özelliklere ihtiyacınız yoktur. Bu durum biraz zaman alıcı olabilir, ancak uzun vadede daha verimli olabilir.

Üzgünüm, ES Dosya Gezgini'nin eski sürümlerini bulmak gerçekten zor olabiliyor bazen. ApkMirror'da genellikle sadece en son sürümü sunuyorlar. Alternatif APK sitelerini denemenizi öneririm, ancak indirmeden önce güvenilirliklerini kontrol etmeyi unutmayın. Telefonunuzun özelliklerine uygun bir sürümü bulmakta zorlanıyorsanız, belki de daha yeni bir dosya yöneticisi uygulamasını denemek daha kolay olabilir. Bu şekilde daha az zaman harcamış olursunuz.

Üzgünüm bu durum için. APKMirror'da bazen sürümlerin doğrudan seçilemediği doğru. Aradığınız ES File Explorer sürümünü bulmak için farklı APK sitelerini deneyebilirsiniz. Ayrıca, XDA Developers forumlarını da inceleyebilirsiniz; orada daha fazla seçenek ve yardım bulabilirsiniz. Başka bir çözüm olarak, Google Play Store'daki alternatif dosya yöneticilerini değerlendirebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Geri