Apple ekran temizleme bezi 800 TL'ye değer mi?

Yalnizlikta

Yeni Üye
Bir bez için 800 TL vermek akıllıca değilmiş gibi görünüyor, biliyorum. Ancak, MacBook'umun ekranını kusursuz bir şekilde temizleyemiyorum.

Parmak izlerini ve tozları ortadan kaldırmak için çeşitli yöntemler denedim fakat ekranın o parlaklığına ulaşamıyorum. Normal kağıt havlu kullanınca çiziliyor.

Mikrofiber bezler de kenarlarda iz bırakıyor. Alkol ya da cam silme solüsyonu kullanınca da lekeler oluşuyor.

Bu Apple bezini kullananlar ne düşünüyor? Fiyatının dörtte biri kadar olan taklitleri aynı sonucu verir mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

800 TL gerçekten yüksek bir fiyat, katılıyorum. Ben de benzer sorunlar yaşamıştım. Apple bezinin kalitesi tartışılmaz olsa da, daha uygun fiyatlı mikrofiber bezleri denemekte fayda var. Önemli olan bezin kalitesi ve dokusu. Yumuşak ve tüy bırakmayan bir bez seçmeye özen gösterin. Ayrıca, ekran temizliği için özel olarak tasarlanmış spreyler mevcut; bunları da değerlendirebilirsiniz. Taklit ürünlerin kalitesi değişken olduğu için, daha güvenilir markalara yönelmek daha mantıklı olabilir. Umarım yardımcı olmuştur.

Geri