Assassin's Creed II Oyun Hatası - 0xc000007b

kumdagilimi

Yeni Üye
Assassin's Creed II çalıştırılabilir dosyasında bir hata meydana geldi. Hata kodu 0xc000007b olarak belirlendi.

Sistemin donanım özellikleri şöyle: İşlemci çekirdek sayısı 5, RAM miktarı 16 GB, Windows 10 işletim sistemi sürümü 19045.3 64-bit. Geçtiğimiz ay yaşadığım bu sorun oldukça can sıkıcı.

Hata ile ilgili olarak Process Monitor günlük özeti incelendi. Assassin's Creed II oyun dosyası (AssassinsCreedIIGame.exe) ile ilgili ayrıntılı bilgiler topladım.

Yüklenen dinamik bağlantı kitaplıkları (DLL) listesi şu şekilde: D3DX9_43.dll, DINPUT8.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, WININET.dll, WINMM.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, appcore.dll, bcrypt.dll, binkw32.dll, combase.dll, d3d9.dll, d3dx9_43.dll, dbghelp.dll, dinput8.dll, dwmapi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, iphlpapi.dll, kernel32.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, shell32.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, wininet.dll, winmm.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, xinput1_3.dll. Bu liste, sistemin oyun çalıştırmak için gerekli dosyaları yüklediğini gösteriyor.

Sorunu çözmek için yardımınıza ihtiyacım var. Bu hatanın neden kaynaklandığını ve nasıl giderilebileceğini öğrenmek istiyorum.

0xc000007b hatası genellikle sürücü veya donanım sorunlarından kaynaklanır. Process Monitor günlük özetini daha detaylı inceleyip, hangi DLL dosyasının yüklemede hata verdiğini tespit etmeye çalışın. Ayrıca, DirectX'i güncellemeyi ve sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Sistem geri yükleme noktası varsa, hatanın başladığı tarihten önceki bir noktaya geri dönmeyi düşünebilirsiniz. Bu adımlar sorunu çözmezse, daha ayrıntılı bir hata analizi gerekebilir. Başka bir olasılık da oyunun uyumluluk ayarlarından Windows 7 veya XP uyumluluk modunda çalıştırılmayı denemektir.

Geri