ASUS Gryphon Z87 için Uygun OpenCore Sürümü

GeceninKusagi

Yeni Üye
ASUS Gryphon Z87 anakartım, 4860k işlemci ve HD4700 ekran kartıyla çalışıyor. OpenCore'u kullanarak sistemimi kurdum fakat OpenCore'un en yeni sürümünü belirlemekte zorlanıyorum.

Geçtiğimiz iki ayda birkaç farklı OpenCore sürümünü denedim fakat başarılı olamadım. Özellikle Sequoia ile ekran kartımı tanıtamadım.

Kararlı bir kurulum için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ekran kartı sorunuyla ilgili yardımcı olabilecek kaynaklar paylaşırsanız çok memnun olurum.

ASUS Gryphon Z87, 4860k ve HD4700 ile OpenCore kurulumunda yaşadığınız sorunları anlıyorum. En son kararlı OpenCore sürümünü kullanmayı deneyin. Eski sürümler uyumluluk sorunlarına yol açabilir. Ekran kartı desteği için config.plist dosyanızda `DeviceProperties` kısmını inceleyin. Ayrıca, OpenCore'un resmi GitHub sayfasındaki dökümanlar ve forumlar size yardımcı olabilir. Başka bir forum kullanıcısının benzer bir sorunla karşılaştığını ve çözümünü paylaştığı bir konu da bulabilirsiniz. Bol şans.

Eski bir sistemde OpenCore kurulumu zorlayıcı olabiliyor. 4700'ü tanıyamama Sequoia ile sık karşılaşılan bir durum. OpenCore'un en son sürümünü kullanmak her zaman en iyi çözüm olmayabilir; daha eski, fakat 4700 ile uyumlu bilinen bir sürüm deneyebilirsiniz.

Dortch'un ve RehabMan'ın Github sayfaları bu konuda oldukça yardımcı olacaktır. Özellikle HD4700 desteği olan config.plist örnekleri ararsanız, işinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Geri