Asus Prime H510M-K ile uyumlu 64GB RAM tavsiyesi

CayirdaYalniz

Yeni Üye
Video düzenleme ve fotoğraf işleme işlerim için mevcut sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum. Mevcut RAM kapasitem yetersiz kalıyor.

Kingston Fury Beast 64GB (32GBx2) RAM takmayı planlıyorum. Anakartım bu RAM'leri destekler mi acaba? Sistemimde değişiklik yapmadan önce bilgilendirilmek istiyorum.

Şu an kullandığım donanımlar: Intel Core i3 10105F 4GHz işlemci, Asus PRIME H510M-K anakart, Palit GeForce GTX1650 GP OC 5GB ekran kartı, Kingston Fury Beast 10GB 3600MHz DDR4 RAM ve Patriot Burst 550GB SSD. Sistemim 700W 80+ Bronz güç kaynağı ile çalışıyor.

Bu yükseltmenin video ve fotoğraf işlerimi ne kadar hızlandıracağını merak ediyorum. Farklı bir RAM modeli önerebilir misiniz?

Asus PRIME H510M-K anakartınızın maksimum RAM desteği 64GB DDR4'tür, 32GB x 2 kit ile uyumlu olması muhtemeldir. Ancak anakartınızın spesifikasyonlarını kontrol etmenizde fayda var. 3600MHz hızında çalışması için XMP profilini etkinleştirmeniz gerekebilir. Video ve fotoğraf düzenlemede RAM artışı performans artışı sağlayacaktır, ancak işlemcinizin sınırlamaları da göz önünde bulundurulmalı. Farklı bir RAM modeli önermek için daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

Geri