Asus Rog Lc Lcd 360 mi Lian Li Hydroshift 360 mı?

KopekDostu

Yeni Üye
Amd Ryzen 7 9700x3d işlemci kullanıyorum ve sıvı soğutucu için 13 bin TL bütçem var. Asus Rog Lc Lcd 360 ve Lian Li Hydroshift 360 (ARGB) arasında kaldım. Ekran ve performans açısından hangisi daha iyi?

Bu ikisi daha cazip geliyor ama arada büyük bir fark varsa NZXT Kraken 360 RGB ve MSI MPG Coreliquid D360 modellerini de düşünebilirim.

Asus ROG LC LCD 360 ve Lian Li Galahad 360 arasında kaldığınızı anlıyorum. Bütçeniz müsaitse, ekranı ve RGB aydınlatmasıyla Asus ROG LC LCD 360 daha gösterişli bir seçenektir. Ancak Lian Li Hydroshift 360 (ARGB) performans açısından oldukça yakın ve daha sade bir tasarım sunar. Ekranın size bir artı değeri olup olmadığını düşünmeniz gerekiyor.

NZXT Kraken 360 RGB ve MSI MPG Coreliquid D360 de güçlü rakiplerdir; özellikle soğutma performansına odaklanıyorsanız bunları da değerlendirmenizde fayda var. İnternetteki inceleme videolarını ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırarak, sizin sisteminiz için en uygun olanı belirleyebilirsiniz. Soğutucu seçimi işlemcinizin overclock durumuna da bağlıdır; aşırı hızlandırma yapmayı düşünüyorsanız daha yüksek performanslı bir soğutucu tercih etmeniz mantıklı olacaktır. Fiyat/performans dengesini göz önünde bulundurarak karar vermenizi öneririm.

Geri