barisyolcusu47
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX G16 614jır kullanicisiyim (RTX 4070 140watt i9 14900HX 32 GB 5600MHz RAM 1TB SSD 165Hz) bilgisayari gecen yaz aldik ama bilgisayari yormak sinav senemden dolayi pek nasip olmadi genelde ders icin kullandim. Simdi bu G16 serisinin yenileri 615leri cikmis benim bilgisayar sifirdan farksiz ve sifiri 95k ediyor (yeni model cikmadan once +100kydi bir anda dusmus) yenisinde 5070 Ti'yi gorunce gozlerim kamasti arti olarak 240 Hz yenileme var tek eksi yani islemcisi i7 Ultra fiyati da 104K falan. Sirf ekran kartindaki devasa fark icin suankini 90k civarina satip yenisini almaya gerek var mi sizce.
Bu arada umarim bu yil universiteye gideceğim hedefim tıp beni uni de 6 sene (7-8 de olabilir)cok rahat götürsün istiyorum arti olarak rap isiyle ilgileniyorum ve programlarimi rahatlikla calistirabilmeli eger yenisini alirsam islemci dusuceginden sıkıntı olur mu bilmiyorum.
Bu arada umarim bu yil universiteye gideceğim hedefim tıp beni uni de 6 sene (7-8 de olabilir)cok rahat götürsün istiyorum arti olarak rap isiyle ilgileniyorum ve programlarimi rahatlikla calistirabilmeli eger yenisini alirsam islemci dusuceginden sıkıntı olur mu bilmiyorum.