Asus Rog Strix Scar 17 karşılaştırma: Msi Raider 17 HX

BademDus

Yeni Üye
Asus Rog Strix Scar 17 ve Msi Raider 17 HX modellerini inceliyorum. Hangisinin daha güçlü olduğunu belirlemek istiyorum.

Msi Raider 17 HX'in özellikleri şunlar: Intel Core Ultra 7 275HX işlemci, 70 GB bellek, 5 TB SSD depolama, GeForce RTX 5070 ekran kartı, Windows 11 Home işletim sistemi, 17 inç 110Hz ekran. Bu yapılandırma, oldukça yüksek performans sunuyor.

Asus Rog Strix Scar 17 ise Intel Core i9 13900HX işlemciye, 35 GB RAM'e, 2,8 TB SSD'ye ve RTX 4080 ekran kartına sahip. 17 inç QHD+ 230Hz ekranıyla da dikkat çekiyor. Güçlü bir oyun bilgisayarı.

İki cihazı kıyasladığımızda, Asus Rog Strix Scar 17 daha yüksek ekran yenileme hızına ve güçlü bir ekran kartına sahip. Ancak Msi modeli daha büyük bir depolama alanına ve daha fazla belleğe sahip. Tercih, bütçenize ve önceliklerinize bağlı. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmelisiniz.

Başka bir oyun bilgisayarı önerisi vermem gerekirse, piyasada birçok seçenek mevcut. Bütçenizi ve oyun tercihlerinizi belirterek daha spesifik bir öneri alabilirsiniz.

Geri