Bademlik
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, dün laptop kendi kendini yeniden başlattı, bir 10 dk sonra da mavi ekran verip kendini yeniden başlattı. Ne oldu, durduk yere anlamadım. G-Helper yazılımını kullanıyorum, eko modda her şey en düşük, 15 watt işlemci limitinde kullanıyorum, fişe takılı olmadan (YouTube vs). Normalde böyle bir şey hiç olmazdı, fakat bugün de az önce aynısı oldu. Kendi kendini yeniden başlattı, sonra da tekrar kendini yeniden başlattı ve görseldeki durumda kaldı. Güç düğmesinden kapattım, açtım. Şimdi de açılmıyor (görüntü yok, çalışıyor vaziyette). Sizce ne olmuş olabilir? Model ASUS TUF 15 FA507NU. Ekran kartı kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor. Güncelleme kontrol ettim Windows'tan, fakat herhangi bir güncelleme de gözükmüyordu. İşlemci R5 7535HS. Acaba işlemciden kaynaklı bir sorun mu? Çünkü bunu eko modda iken yaptı, dahili ekran kartı kullanırken. Yardımcı olabilir misiniz? Şu an da görüntü vermiyor PC. Fişe takıp açmayı deneyeceğim. (Edit: Fişe takılı vaziyette çalıştı, görüntü geldi. Onarıma hazırlanıyor şeklinde açıldı, normal şekilde kendine geldi. Fişten çekince de ekrandaki görüntü tekrar gitti.)