ASUS TUF Gaming B760M Plus D5 anakartımda U34G2_C4 bağlantı noktası için kablo yok

TatliCizik

Yeni Üye
ASUS TUF Gaming B760M Plus D5 anakartımı yeni aldım ve ASUS TUF Gaming GT301 kasam mevcut, fakat ekteki resimdeki yere uygun bir kablo bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yeni anakartım ile kasam arasında bir uyumsuzluk varmış gibi görünüyor. Bağlantı noktasına uygun bir kabloyu nereden temin edebileceğimi öğrenmek istiyorum.

Bu durum beni biraz zorluyor çünkü sistemimi kurup kullanmaya başlamak istiyorum. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Resimdeki bağlantı noktasının, muhtemelen anakartınızdaki 24-pin güç konektörü için olduğunu düşünüyorum. ASUS TUF Gaming B760M Plus D5 anakartınızın kutusunda ya da içinde, bu konektöre uygun bir güç kablosu olması gerekiyor. Kasayı kontrol etmenizde fayda var. Eğer orada da bulamazsanız, bilgisayar parçaları satan mağazalardan "24-pin ATX güç kablosu" diye arayarak temin edebilirsiniz. Bazı güç kaynakları farklı uzunluk ve şekillerde kablolar sunuyor, bu yüzden satın almadan önce kablonun uzunluğunu kontrol etmenizde fayda var. Kolay gelsin.

Geri