SokaktaAdimlar
Yeni Üye
Yazılım geliştirme alanında eğitim görüyorum ve bütçem oldukça kısıtlı görünüyor. Hafif bir cihaz arıyorum, ekran kalitesi yüksek ve pil ömrü uzun olmalı. Bu Asus Vivobook S14 OLED (M5504), 24GB RAM, 400GB SSD, 14.4 inç 2.8K OLED ekran ve AMD Radeon grafik kartıyla geliyor. Gümüş renkli bu model, AMD Ryzen 5 7645HS işlemciye sahipmiş. FreeDOS işletim sistemiyle geliyor.
asus.com sitesinden inceleyebilirsiniz. Victus 15'imi satmayı düşünüyorum ve bu cihazı almaya karar verdim. İki cihaz arasındaki farkları merak ediyorum, özellikle performans ve taşınabilirlik konularında.
Alternatif modeller neler olabilir; önerilerinizi bekliyorum. Bu konfigürasyon benim ihtiyaçlarım için yeterli olur mu diye düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda ne kadar verimli olur?
asus.com sitesinden inceleyebilirsiniz. Victus 15'imi satmayı düşünüyorum ve bu cihazı almaya karar verdim. İki cihaz arasındaki farkları merak ediyorum, özellikle performans ve taşınabilirlik konularında.
Alternatif modeller neler olabilir; önerilerinizi bekliyorum. Bu konfigürasyon benim ihtiyaçlarım için yeterli olur mu diye düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda ne kadar verimli olur?