Asus Vivobook S15 Dahili Grafik Kartını Nasıl Devre Dışı Bırakırım?

camciziklari

Yeni Üye
Yeni aldığım Asus Vivobook S15 dizüstü bilgisayarımda bir sorun yaşıyorum. Makine oyun bilgisayarı değil, fakat nereden yardım isteyeceğimi bilemedim. Geçen hafta ikinci el olarak satın aldım. İki üç sorum var.

Bilgisayarımda MX130 grafik kartı mevcut. İşlemcinin entegre grafik birimini devre dışı bırakıp sadece MX130 ile çalışmasını istiyorum. BIOS sürümüm 210 civarında. BIOS ayarlarını karıştırdım ama bir sonuç alamadım. Grafik ayarlarında sadece 50-25 MB gibi bir seçenek buldum, başka bir şey yok. Intel sanallaştırma teknolojisinin ne işe yaradığını da bilmiyorum, belki bununla ilgilidir.

Windows 11 işletim sistemi yüklü. Parmak izi okuyucusunu görüyor ve sürücüsünü sorunsuz kuruyorum. Fakat Windows Hello ile kurulum yapmaya çalıştığımda hata alıyorum.

MyAsus programı ile de derdim var. Bu tarz markaların programlarını kullanmayı severim. Ancak MyAsus'ta hiçbir ayar seçeneği göremiyorum; sadece destek sayfaları var. Sürücüyü indirdim, kurdum, yine aynı.

Son olarak, dizüstü bilgisayarın kozmetik durumu çok iyi değil. Boyatma, kaplama gibi bir onarım seçeneği var mı acaba?

Geri