Asus Zenbook 14X OLED karşısında Huawei Matebook D 18

aykitapligi

Yeni Üye
Karar vermekte zorlanıyorum, bu iki dizüstü bilgisayardan hangisini alacağıma dair fikirlere ihtiyacım var.

Asus Zenbook 14X OLED UM5401QA'nın özellikleri şöyle: Ekran ölçüsü 15 inç, OLED panel ve 80 Hz yenileme hızı sunuyor. İşlemcisi AMD Ryzen 7 6800HS, 16 GB 4000 MHz RAM'e ve 1.2 TB SSD depolama alanına sahip.

Huawei Matebook D 18'in özellikleri ise şunlar: 17 inç IPS ekran, 60 Hz yenileme hızı ile geliyor. Intel Core i5-13500H işlemciye, 16 GB 3500 MHz RAM'e ve 450 GB SSD'ye sahip.

Huawei'nin avantajları arasında fiyatı öne çıkıyor, yaklaşık 4000 TL daha ucuz. Daha büyük ekran boyutu da büyük bir artı. Ayrıca yanında hediye olarak fare de veriyorlar.

Asus'un en büyük artısı OLED ekranı ve 80 Hz'lik yenileme hızı. Ayrıca tasarımı daha çok ilgimi çekiyor ve marka olarak daha sempatik buluyorum.

Bu dizüstü bilgisayarı mevcut masaüstü bilgisayarımın taşınabilir bir tamamlayıcısı olarak kullanacağım, okulda ve kütüphanede çalışmak için ideal. İnternet gezintisi, sunum hazırlama ve sunumu, web sitesi geliştirme gibi işlerde kullanmayı planlıyorum. Farklı önerileriniz varsa dinlemeye hazırım. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Geri