ATX 3.2 / PCIe 5.2 Güç Kaynağı Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karanlik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karanlik

Yeni Üye
ATX 3.2 standardını ve PCIe 5.2 desteğini sunan bir güç kaynağı arıyorum. Güvenilir ve kaliteli bir ürün önerisi bekliyorum.

Birkaç farklı model inceledim fakat karar vermekte zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

ATX 3.2 ve PCIe 5.2 desteği arayışınızda Corsair, Seasonic veya be quiet! markalarına bakmanızı öneririm. Bu markaların ilgili standartları karşılayan ve yüksek kaliteli ürün yelpazesi mevcut. Özellikle Corsair RMx serisi ve Seasonic FOCUS GX serisi modellerini inceleyebilirsiniz. be quiet! Dark Power Pro serisine de göz atabilirsiniz. Yorumları ve teknik özellik karşılaştırmalarını yaparak sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. Güç ihtiyacınıza göre watt değerini seçmeyi unutmayın. İyi bir araştırma ile doğru ürünü bulacağınıza eminim.

ATX 3.2 ve PCIe 5.2 desteği sunan güç kaynakları henüz çok yaygın değil. Corsair ve Seasonic gibi markaların üst segment modellerine bakmanı öneririm. Özellikle 1000W ve üzeri güç kaynaklarında bu standartları bulma olasılığınız daha yüksek. Detaylı teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını iyice inceleyerek karar vermen daha sağlıklı olur. Belirli bir bütçe belirlemeniz de seçim sürecinizi kolaylaştıracaktır. Başarılar.

Geri