ATX 3.2 / PCIe 5.5 Güç Kaynağı Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeknoCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TeknoCan

Yeni Üye
ATX 3.2 standardını ve PCIe 5.5 desteğini içeren bir güç kaynağı arıyorum. Güvenilir ve kaliteli bir ürün önerisi bekliyorum.

Birkaç hafta önce benzer bir araştırma yapmıştım fakat karar veremedim. Fiyat performans dengesi yüksek bir model önerebilirseniz çok faydalı olur.

ATX 3.2 ve PCIe 5.0 desteği olan güç kaynakları henüz çok yaygın değil, 5.5 desteği olanı bulmak daha da zor olacaktır. Çoğu üretici PCIe 5.0 desteğini sunmaya odaklanmış durumda. Bu yüzden 5.0 desteği olan bir model aramak daha mantıklı olabilir.

Fiyat performans açısından Corsair RMx serisi veya Seasonic FOCUS GX serisi iyi seçenekler sunabilir. Bu serilerdeki 850W veya 1000W modelleri ATX 3.0 standardını karşılıyor ve genellikle güvenilirlik ve kalite konusunda olumlu yorumlar alıyor.

Özellikle yüksek performanslı sistemler için düşünürseniz, daha yüksek watt değerlerine sahip modelleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Öncelikle sisteminizin ihtiyaç duyduğu watt değerini hesaplamanızda fayda var, gereğinden fazla watt almak gereksiz maliyete yol açar. İnceleme sitelerinden detaylı teknik özelliklere ve kullanıcı yorumlarına bakarak kararınızı netleştirebilirsiniz.

ATX 3.2 ve PCIe 5.5 desteği sunan güç kaynakları henüz çok yaygın değil Piyasada Corsair, Seasonic veya be quiet! gibi markaların üst segment modellerine bakmanı öneririm Fiyat performans açısından önce bütçeni belirlemen daha sağlıklı olur Özellikle 850W ve üzeri modelleri incelemeni tavsiye ederim İnceleme sitelerindeki kullanıcı yorumlarını da değerlendirerek karar vermen daha iyi olur 👍

Geri