B650M Anakartta Güvenli Önyükleme Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ormanci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ormanci

Yeni Üye
Gigabyte B650M anakart kullanıyorum. İşlemci olarak R7 7700X3D, ekran kartı olarak da Gigabyte RX 7900 XT tercih ettim.

BIOS ayarlarımda Güvenli Önyükleme açık, UEFI ve TPM etkinleştirildi. Ancak yine de WAN9003 hatasıyla karşılaşıyorum.

Bu hatayı gidermek için önerilere ihtiyacım var.

Öncelikle BIOS'unuzu güncelleyin Gigabyte'ın sitesinden en son sürümü indirip kurmayı deneyin. RAM'lerinizi tek tek takıp denerseniz faydası olabilir. Ayrıca, farklı bir güç kaynağı ile denemeniz de faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, işlemcinin soketini kontrol etmenizi öneririm. Başka bir anakart ile de test edebilirsiniz.

B650M anakartınızla 7700X3D ve RX 7900 XT kombinasyonu güçlü bir sistem oluşturuyor. WAN9003 hatası genellikle BIOS ayarlarıyla veya önyükleme sürücüsüyle ilgili sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle BIOS'unuzu en güncel sürüme güncelleyin. Güvenli Önyükleme açıkken, UEFI ve TPM etkin olsa bile, Windows kurulum medyanızın UEFI uyumlu olduğundan emin olun. Ayrıca, önyükleme sıranızın doğru olduğundan ve SSD'nizden önyükleme yapmaya çalıştığınızdan emin olun. Sorun devam ederse, sisteminizin RAM'lerini tek tek test edebilirsiniz. Başka bir önyükleme sürücüsüyle deneme de faydalı olabilir.

Son mesajlar

Geri