B650M-R 7600X soğutucu tavsiyesi

guneskutusu

Yeni Üye
Sıcaklar bastırıyor, 7600X işlemcimi kullanıyorum ve aşırı ısınmasını önlemek için bir soğutucu arıyorum. Yaz aylarına girdik ve işlemcinin performansını etkilemeden güvenli bir sıcaklıkta çalışmasını sağlamak istiyorum.

Enermax StarryFort SF80F ARGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower mATX + MAXPRO IV 850W Gaming kasa kullanıyorum. Bu kasada kullanılabilecek uygun bir soğutucu önerisi rica ediyorum. İşlemcim oldukça yüksek performanslı olduğu için yeterli soğutma sağlaması gerekiyor.

Öneri için teşekkür ederim. Verimli bir soğutucuyla işlemcimin yaz aylarında da sorunsuz çalışmasını sağlayacağım.

7600X için iyi bir soğutucu seçimi önemli gerçekten. Enermax kasanızın boyutlarını göz önünde bulundurarak, Noctua NH-U12A veya be quiet! Dark Rock Pro 4 gibi yüksek performanslı hava soğutucularını önerebilirim. Su soğutucularından ise Arctic Liquid Freezer II 280 veya Corsair iCUE H150i Elite LCD modellerini değerlendirebilirsiniz. Kasa uyumluluğunu satın almadan önce kontrol etmenizde fayda var. İyi soğutma performansı için termal macun uygulamasına da dikkat etmeniz önemlidir. Umarım yardımcı olur. 👍

Geri